Wat ik doe

Ik ontwerp [logo’s], [huisstijlen], [drukwerk] en [websites]. Een logo is niet alleen de combinatie van clipart en een leuk lettertype. Een logo is veel meer dan dat. Een logo moet uitstralen waar een bedrijf, organisatie of persoon voor staat. Het staat symbool voor jou kernwaarden. Het vertelt een verhaal. Daar denk ik met mijn opdrachtgevers over na. Vervolgens vertalen we dat naar een huisstijl. Ik laat me uitdagen om het maximale uit mijn creativiteit te halen. En als die huisstijl staat, dan kunnen we nadenken over de communicatiemiddelen. Online, bijvoorbeeld het ontwerp van een website of digitale nieuwsbrief. En offline, in de vorm van briefpapier, flyers, posters of brochures.

Als het OpZienBarend(s) moet zijn, dan bent u bij mij aan het juiste adres!
Meer weten? Neem snel contact met mij op via mail of telefoon.